Modificare Preturi

In magazinul nostru online, preturile produselor sunt actualizate zilnic.  Pot exista modificari ale preturilor produselor fara notificarea prealabila a clientilor. Modificarile de pret nu afecteaza comenzile care au fost deja plasate.  

La JUMBO SRL si JUMBO TRADING Ltd  respectam aceeasi politica de preturi, atat in magazinele noastre, cat si in magazinele online.  Indicarea datelor, caracteristicilor si preturilor produselor, prezentate in magazinele noastre online este cat mai exacta si completa posibil.  Cu toate acestea, posibilitatea erorilor tipografice sau tehnice sau a interventiilor ilegale ale hackerilor nu poate fi exclusa, rezultand produse cu preturi neobisnuit de mici sau ridicate. Din in acest motiv si pentru protectia dumneavoastra, daca observati un produs cu un astfel de pret, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda. 

Aduagarea unui produs in " cos" indica interesul pentru produsul respectiv, dar nu defineste in niciun caz pretul produsului, care este confirmat prin acceptarea si finalizarea comenzii dumneavoastra.