Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Societatea care detine magazinul online si administreaza site-ul www.e-jumbo.ro este Societatea Comerciala JUMBO EC.R S.R.L., cu sediul în localitatea Bucuresti, B-dul Theodor Pallady Nr.51, Cladirea Centrul de Calcul, Et.5, Cam.502, Sectorul 3, inmatriculata la registrul comertului sub nr. J40/7122/2013, CUI RO 18921652, contul nr. RO 37BACX 0000 0009 4469 4000, deschis la UNICREDIT BANK, Sucursala Marasesti, reprezentata legal prin Dl. Administrator Arampatzis Kyriakos

Inainte de a utiliza magazinul online www.e-jumbo.gr, cititi cu atentie si asigurati-va ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni, reguli, declaratii si conditii, precum si cu conditiile de returnare, deoarece utilizarea si navigarea ulterioara a site-ului www.e-jumbo.gr implica consimtamantul Dvs. explicit si neconditionat, precum si acceptarea acestora. Compania isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului www.e-jumbo.gr in orice moment, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
Vizitatorii / utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea periodica a eventualelor modificari ale acestor conditii de utilizare. Compania informeaza utilizatorii, prin intermediul acestui site web, cu privire la orice modificare a termenilor tranzactiilor. Orice modificare sau schimbare nu este valabila si nu afecteaza comenzile deja plasate spre executare.
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului web si tranzactiile efectuate prin intermediul acestuia, se efecteaza cu respectarea prevederilor legislatiei in vigoare.
Contractele magazinului online se fac in limba romana, pe care declarati ca
o intelegeti (scris si citit). Este interzisa utilizarea magazinului online de catre minori sau de catre persoane care nu au capacitate legala. Prin autentificare, declarati ca sunteti adult si ca aveti capacitate juridica si va angajati sa nu permiteti utilizarea datelor si parolelor dvs. de catre minori sau persoane care nu au capacitate juridica. Daca datele si parolele dvs. sunt utilizate in acest fel, sunteti direct responsabil. Din acest motiv, va rugam sa respectati regulile de baza ale securitatii tranzactiilor online.
E-mail de contact: faq@e-jumbo.ro Tel: +40213081999

2. Informatii si produse furnizate: Compania se angajeaza in ceea ce priveste calitatea, caracterul complet si validitatea, atat a informatiilor furnizate, cat si a caracteristicilor esentiale ale produselor postate pe site, precum si acuratetea informatiilor furnizate de magazinul online sub denumirea: Serviciile Companiei. In contextul bunei-credinte, Compania nu este responsabila pentru erorile tehnice sau tipografice, care ar putea aparea neintentionat sau din cauza intreruperii site-ului web de o forta majora. Suplimentar, fotografiile produselor pot prezenta usoare diferente de culoare, care pot sa nu fie vizibile in mod clar pe ecranele tuturor clientilor nostrii. Utilizarea magazinului nostru online si realizarea achizitiilor Dvs. prin intermediul acestuia sunt determinate si guvernate de prezentele termene si conditii.
3. Limitarea raspunderii: Compania nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate. Cu toate acestea, se angajeaza sa informeze consumatorii finali, in timp util, cu privire la indisponibilitatea acestora. Magazinul online al Companiei nu este responsabil pentru problemele tehnice care pot aparea atunci cand se incearca accesarea site-ul web sau in timpul vizitei acestuia, daca sunt legate de functionarea sau compatibilitatea propriei infrastructuri cu utilizarea site-ului web. De asemenea, Compania nu este responsabila pentru daune sau vatamari care ar putea rezulta din acest considerent, intrucat vizitatorul are acces la acestea numai la propria discretie si responsabilitate.
4. Obligatiile utilizatorului: Utilizatorii site-ului web a magazinului online www.e-jumbo.gr accepta si isi asuma obligatia utilizarii, reproducerea. distribuirea si expunerea continutului site-ului, in alte scopuri decat cel expres si legal permis. Vizitatorul este obligat sa utilizeze site-ul web in conformitate cu legea, bunele maniere si acesti termeni si sa nu efectueze acte sau omisiuni care pot provoca daune sau defectiuni, sau pot afecta sau periclita furnizarea de servicii "http://www.e-jumbo.ro”. Utilizatorii nu au dreptul sa transmita informatii privilegiate, proprietati si informatii confidentiale obtinute sau dezvaluite ca parte a unei tranzactii sau acoperite de acorduri de confidentialitate sau sa incalce orice brevet, marca comerciala sau secret, drept de autor sau alte drepturi de proprietate. In final, acestia nu pot sa acceseze sau sa instaleze virusi software sau orice alte coduri, fisiere sau programe concepute sa intrerupa, sa deterioreze, sa corupa sau sa blocheze orice software sau hardware de computer, indiferent, daca intentionat sau neintentionat, incalcand legislatia nationala si comunitara si nici nu pot hartui persoane terte, in niciun fel si continut, sau sa utilizeze site-ul web pentru a colecta sau stoca datele personale ale utilizatorilor.