Profil Companie

In 1986, ia fiinta in Atena un magazin nou de jucarii. Se numeste JUMBO si este creat pentru a aduce bucurie, distractie si spirit lipsit de griji! Avand la baza dragostea pentru jucarii si necesitatea de a crea, Jumbo castiga imediat recunoasterea oamenilor.

Azi, 36 de ani mai tarziu, ramanem numarul 1 in inimile celor mici si mari, oferind o gama bogata de jucarii la preturi foarte competitive!  In magazinele Jumbo puteti gasi o variatate mare de jucarii, pentru toate varstele si gusturile, marci cunoscute dar si importate, produse pentru bebelusi, produse de birotica si papetarie precum si produse sezoniere, produse decorative si diverse produse de uz casnic pentru toate varstele. Acestea sunt putinele comori pe care le veti gasi la JUMBO.

JUMBO este acum cel mai mare magazin de jucarii din tara noastra, dar si una dintre cele mai mari companii de retail, cu peste 80 de magazine: 52 in Grecia, 5 in Cipru, 9 in Bulgaria si 16 in Romania, cu circa 6.644 de angajati, precum si magazinul online E-JUMBO. Compania a incheiat, de asemenea, acorduri de cooperare comerciala cu companii ce detin magazine care poarta marca JUMBO in 6 tari (Albania, Kosovo, Serbia, Republica Macedonia de Nord, Bosnia si Muntenegru).  Conducerea companiei cauta constant oportunitati de extindere (autonoma) in tarile invecinate.

Scopul nostru principal continua sa fie mentinerea si consolidarea pozitiei de conducere a JUMBO, precum si consolidarea grupului in domeniul vanzarii cu amanuntul de jucarii, articole pentru bebelusi, articole pentru cadouri, produse de birotica si papetarie, si alte articole conexe.

Fermi in filozofia noastra, in cadrum companiei JUMBO, avem ca prioritate imediata

- extinderea si imbunatatirea retelei de distributie,

- imbogatirea varietatii produselor noastre, in conformitate cu tendintele pietei in continua evolutie

- cea mai buna servire a clientilor nostri,

- mentinerea preturilor competitive ale produselor noastre.

Fideli viziunii noastre originale, la JUMBO continuam sa fim alaturi de dvs. si sa va oferim zambet, mai ales acum cand avem nevoie de el mai mult ca niciodata!